Tehnologii prezente accesibile oricui

Un bec led a devenit deja un lucru la ordinea zilei pentru multi dintre noi. Cu totii folosim becuri, diferite modele de becuri, la preturi mai mari sau mai mici, fie ele becuri led sau nu. Mai jos vei putea afla cateva lucruri pe care nu le stiai despre utilizarea de becuri cu led. Poti achizitiona becuri ieftine cu led, la preturi foarte bune, de pe magicled.ro, becuri led care sunt foarte convenabile raport calitate pret, acest raport fiind cel care trebuie.

Se spune ca un bec led are un rol foarte important in cresterea productivitatii, creand o lumina placuta care este propice activitatilor de invatare sau de lucru. Din acest motiv spatiile de birouri sunt de cele mei multe ori iluminate cu becuri cu led. Acum poti gasi multe variante de becuri led, inclusiv becuri ieftine cu led, care au aceeasi calitate ca si cele scumpe. Poti citi mai multe informatii despre avantajele iluminatului cu led in spatiile de birouri, vei descoperi cateva informatii pe care sigur nu le stiai.

Prezentul este al HDTV-urilor si al LED-urilor, dar viitorul apartine televiziunii holografice. Urmatoarea generatie de televizoare nu se va mai concentra atat de mult pe marimea ecranului si calitatea imaginilor, cat pe spatiul de vizualizare. Cercetatorii MIT au creat deja un cip capabil sa genereze un display holografic la fel de calitativ ca imaginile reale din mediul inconjurator, la 50 Gigapixel pe secunda. Desi se estimeaza niste preturi coplesitoare pentru acest gen de tehnologie, Michael Bove, un reputabil cercetator din cadrul MIT, nu este de acord. Potrivit acestuia, ar trebui sa avem acces la televiziunea holografica peste aproximativ 10 ani de acum inainte.

Pana nu demult, telefoanele mobile smart erau una dintre cele mai mari noutati. Spre exemplu, se spunea ca Huawei Ascend P7 va fi cu siguranta un terminal dorit de pasionatii de fotografii si filmari. Dotat cu doua camere, de 8 respectiv 13 MP, va face, cu siguranta, deliciul impatimitilor de selfie-uri si nu numai. “Pregateste-te asadar sa creezi selfie-uri si grofies-uri cat cuprinde si chiar si panorame selfie!” era indemnul pentru a cumpara dispozitivul, acum ceva timp. Acum insa suntem martorii smartphone-urilor Galaxy Note 8 sau iPhone 8 si iPhone X, care cu siguranta ofera mult mai multe optiuni.

Asadar tehnologia evolueaza sub ochii nostri, iar noi va trebui sa tinem pasul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *