Se merita parierea la loto Polonia 20/80? Ce spun cei de la Fortuna?

Fie ca este vorba de pariuri sportive sau pentru alte jocuri, casa de pariuri Fortuna este una dintre casele de pariuri pe care te poti baza. Fortuna pariuri sportive va avea intotdeauna ponturile care trebuie, angajatii si managerii de la Fortuna pariuri sportive fotbal sau de la orice alt departament pariuri Fortuna iti vor oferi detaliile de care ai nevoie.

Nu este nevoie sa fii un impatimit al jocurilor de noroc ca sa fi constatat pana acum, in orice alte imprejurimi, ca nu aduce anul ce aduce ceasul. Cu toate astea, nu inseamna ca trebuie sa ne rezumam cu totii la a ne astepta sansa. Si daca tot avem de gand sa o jucam, o vom juca acolo unde avem cele mai mari sanse de castig. In cazul jocurilor de noroc, este vorba de loto Polonia Multi Multi.

Va intrebati daca se merita parierea la loto Polonia 20/80? Da, cu siguranta! Nu o spunem doar noi, o spun toti cei care au avut pana acum o tangenta cat de mica cu aceast optiune de pariuri si o spun si cei de la Fortuna pariuri sportive.  Dar ce il face, pana la urma, sa fie cel mai indragit joc de pariuri loto din Romania?

Pe de o parte, casa de pariuri Fortuna ne spune ca este vorba in primul rand de simplitatea jocului. Orice neinitiat poate citi o singura data regulamentul si va intelege, fara probleme, ce are de facut. Este vorba de 80 de numere, din care doar 20 se extrag, in cate doua serii pe zi, la orele trei dupa amiaza si unsprezece si un sfert noaptea. Nu exista loc de indoieli, toti jucatorii stiu ce au de facut si, foarte important, stiu cand isi vor afla castigurile.

Mai mult decat atat, costurile sunt extrem de accesibile. Poti sa intri in joc si cu un singur leu si totusi sa ai perspectiva unor castiguri consistente, la orice casa de pariuri Fortuna si nu numai. Dupa cum stiti deja, la clasicul Loto 6/49, castigurile incep de la un minim de 3 numere ghicite. Si nu este deloc usor sa nimeresti trei, ca sa nu mai spunem ca un bilet este cu mult peste un leu.  Iata inca un motiv pentru care se merita parierea la loto Polonia 20/80: poti castiga ghicind si un singur numar!

De fapt, daca ai ghicit unul, castigul va fi de sapte ori mai mare decat suma pe care ai pariat. Daca se intampla sa nimeresti doua numere, te vei bucura de un castig de 60 de ori mai mare! Trei numere ghicite iti aduc un castig de 630 de ori mai mare, iar lista continua astfel in functie de niste cote foarte bine stabilite.

Indiferent ca este vorba de Fortuna pariuri sportive fotbal sau nu, cei de la Fortuna intotdeauna vor fi alaturi de oameni si le vor da cele mai bune indicatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *