Cum alegem piesele auto pentru masina?

Din principiul nimic din ce este facut de mana omului nu este facut sa dureze o viata,avem aici propria dovada. De cele mai multe ori ajungem la piesele de schimb in cazul automobilelor: injectoare, turbosuflante, kit de ambreiaj, turbine. Piesele auto pot fi gasite acum si online, spre exemplu un kit ambreiaj Golf V poate fi gasit pe autoatu.ro, iar daca faci cautari pentru kit ambreiaj online sau kit de ambreiaj ieftin vei gasi diferite variante de pret pentru un kit ambreiaj Golf 5.

De fiecare data cand ai o problema cu masina trebuie luata in considerare problema masinii , trebuie efectuata o verificare de baza a masinii si in functie de costul reparatiei putem alege un service auto sau putem merge online pentru a cauta piesele de schimb necesare, in cazul in care avem propriul nostru personal care pote pune piesa sau piesele, spre exemplu un kit ambreiaj Golf 5 poate fi montat de o persoana particulara care se pricepe la instalarea unui kit de ambreiaj.

In cazul in care alegi sa apelezi la un service auto mai ieftin, trebuie cautat service-ul certificat care ofera garantii cu privire la calitatea serviciilor oferite. Avem o  treaba destul de importanta cand vine vorba de cautat. Trebuie mers online pentru a gasi service-ul si persoanele calificate care ne pot ajuta. Desigur, putem comanda piesele cu ajutorul internetului, piese auto precum un kit ambreiaj online  la un pret mic vom gasi cu siguranta,  dar trebuie sa fim foarte atenti in ceea ce priveste garantia oferita de siteuri si de piesele auto expuse pe ele.

La fata locului putem avea surpriza placuta sa gasim un adevarat service auto cu oameni competenti si certificati in domeniu, niste mecanici adevarati, dar totodata putem avea surpriza neplacuta sa aflam ca avem piesa, avem garantia dar nu avem personalul.

Bineinteles un alt aspect important este asigurarea masinii, aceasta ajuta la costul service-ului de cele mai multe ori, desigur, in functie de optiunea aleasa.

In principiu putem avea avea sansa unor vizite mai rare la service-uri daca avem grija de masina. Nu zic aici sa o desfacem piulita cu piulita si sa o spalam cu detergent, este nevoie de o mai mare atentie oferita automobilului. Cu cat avem grija mai mult de schimbul de ulei sau la placutele de frana, prin verificarea lor la service-uri, cu atat masina se va defecta mai rar. In situatia in care se defecteaza, o reparam, dar bineinteles costa mult mai putin o cosmetizare decat o inlocuire de piesa.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *