Companii romanesti de top

Teamnet, una dintre cele mai mari companii din domeniul IT in Romania, extinsa la nivel international, continua sa ne uimeasca prin faptul ca se extinde din ce in ce mai mult, in multiple domenii. Teamnet Romania a crescut exponential in frunte cu CEO-ul companiei, Bogdan Padiu, care a reusit sa o aduca la stadiul de gigant pe piata tehnologiei. Teamnet international, cum mai este numit gigantul IT, are relatii in multe tari si diverse proiecte fie in domeniul IT software, fie hardware. Lansata in urma cu 16 ani, in anul 2001, Teamnet Romania a ajuns la un stadiu in care este in top fata de o mare parte din concurenta, in frunte cu Bogdan Padiu CEO-ul companiei.

Teamnet international a dezvoltat extrem de multe platforme software, printre care si Revisal, pentru Inspectia Muncii, platforma de management al salariatilor si a contractelor de munca din Romania. Teamnet gestioneaza in acest sens peste 10.000 de contracte de munca zilnic, introduse de cei peste aproape 1 milion de angajatori inregistrati in sistem.

Cifra de afaceri a companiei Teamnet a crescut exponential, de la 0,07 milioane de euro in 2001 pana la 93 milioane de euro in anul 2014. Ca numar de angajati, Teamnet a ajuns la 800 de angajat in anul 2015. Teamnet accepta si angajatii de pe bancile facultatii, pe care sa ii creasca si sa ii ajute sa se dezvolte pentru a trece de pozitia de junior.

Odata cu avansarea tehnologiei, Teamnet a tinut pasul si a dezvoltat cu brio sisteme software inovatoare necesare si utile in diferite domenii, precum solutii software medicale dedicate publicului sau companiilor private sau platforme de asigurari de sanatate. Activitatile companiei s-au extins la nivel international, Teamnet deschizand in ultimii ani filiale in Turcia, Belgia, Serbia, Croatia si Moldova. Pe plan al dezvoltarii hardware, Teamnet a colaborat si cu alte tari in vederea dezvoltarii de tehnologii in domeniul roboticii, sisteme blindate sau drone.

Teamnet are cele mai mari sanse sa atinga topul international al gigantilor IT, insa mai este putin de parcurs pana acolo. In cativa ani, compania se va dezvolta din ce in ce mai mult, atingand apogeul. Oare ce se va intampla atunci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *