Ce directie vor lua afacerile romanesti din domeniul forajului marin?

Afacerile si mediul de business au fost intotdeauna intr-o evolutie ascendenta, chiar si in perioade de criza, pentru cine a stiut sa anticipeze anumite miscari ale anumitor piete. Gabriel Comanescu GSP este unul dintre oamenii de afaceri din Romania, antreprenor local, care a stiut cum sa anticipeze multe lucruri in afaceri, in scopul de a evolua pozitiv. Gabriel Valentin Comanescu este fondatorul unei companii petroliere, GSPGrup Servicii Petroliere care a prins multiple contracte pentru exploatarea rezervelor de petrol din Marea Neagra, o mare plina de resurse in acest domeniu, resurse neexploatate la maxim pana acum. Marea Neagra va fi exploatata in urmatorii ani de catre companii straine impreuna cu compania romaneasca GSP, a lui Gabriel Comanescu.

Grup Servicii Petroliere a avut oportunitatile de a face parteneriate cu diferite tari pentru a exploata petrolul din Marea Neagra. Gabriel Comanescu a considerat, pe buna dreptate, ca utilajele moderne ale americanilor sunt numai bune de utilizat in concordanta cu legile, astfel incat exploatarea sa fie realizata in conditii bune care sa nu afecteze mediul inconjurator.

Gabriel Valentin Comanescu are contracte cu mai multe tari, inclusiv cu Nigeria, contract cu valoare confidentiala, insa valoreaza cateva sute de mii de dolari. Gabriel Comanescu controleaza astfel afacerile locale cu petrol, avand parteneriate prin intermediul companiei GSP cu multe tari si are in portofoliu cateva platforme de exploatare a petrolului.

Grup Servicii Petroliere a devenit una dintre cele mai importante companii in domeniul petrolului, avand contracte inclusiv cu Rusia, contractul cu Rusia fiind in valoare de peste doua sute de milioane de dolari. Asadar mediul de afaceri in domeniul exploatarii petrolului este destul de propice pentru Romania, estimam ca in cativa ani partea romaneasca din Marea Neagra va fi un santier oficial de exploatare a petrolului si a resurselor de gaze naturale prin intermediul lui Gabriel Valentin Comanescu, proprietarul companiei GSPGrup Servicii Petroliere. Compania GSP este cea mai mare afacere a Romaniei in domeniul forajului marin. Contractul cu americanii, mai exact cu compania gigant Carlyle International Energy Partners, va aduce companiei GSP nu numai avantajele de a colabora cu inca un gigant din domeniul petrolului, ci si avantaje financiare considerabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *