3 motive pentru care sa alegi o vacanta in Turcia

Vrei o vacanta care sa faca diferenta? Exista o multime de oferte vacanta Turcia, inclusiv oferte charter Turcia 2017 sau charter Antalya. Turcia este unul dintre cele mai potrivite locuri pentru a petrece o vacanta, indiferent daca vrei sa profiti de climatul insorit pe una dintre frumoasele plaje ale Marii Mediterane, sa mananci specialitati deosebite, sa intri in contact cu istoria bogata a tarii sau sa explorezi ruinele si muzeele pe care Turcia le pune la dispozitie. De la cumparaturi pana la rasfaturi precum baile turcesti, fie zi sau noapte, Turcia poate oferi o vacanta potrivita pentru toate varstele.

Turcia are multe atractii neobisnuite. Poti incepe cu cele pe care le propunem mai jos, pentru a patrunde intr-o lume plina de mister dar si bogatie.

  1. Efes – o oaza de liniste

Orasul istoric Efes nu este numai cel mai interesant si cel mai bine conservat pe aceasta parte a Marii Mediterane, ci reprezinta si o oaza de liniste. Poti aranja o escapada in zona Efesului, exista case de vacanta de piatra, foarte vechi, rustice, dar bine restaurate, care sunt disponibile pentru turisti. Sate linistite si pastratoare de traditii te asteaptasa te cazezi, poti gasi o multime de oferte vacanta Turcia, charter Antalya sau charter Turcia 2017 in zona Efes. Poti cauta charter Antalya, Efes fiind foarte aproape in zona.

  1. Coasta de turcoaz a Turciei

Aceasta coasta sud-vestica a Turciei isi merita numele. Culoarea marii spre orizont este atat de intensa, incat nu te mai saturi sa o privesti. Tarmul este dominat de o zona muntoasa, iar plajele din zona sunt uimitoare, avand anumite golfuri care sunt accesibile doar cu barca. Coasta de turcoaz a Turciei este o regiune aproape nealterata de trecerea timpului, un habitat de viata salbatica si un loc plin de relicve istorice.

  1. Pamukkale, Castelul de bumbac

Statiunea Pamukkale, in traducere Castelul de bumbac, de langa Denizli, este renumita pentru frumusetea ireala si in acelasi timp naturala. Peisajul alb de calcar a fost format in numeroase piscine umplute cu apa albastra. Poti cauta „piscine de travertin”, pentru a vedea mai multe imagini de o frumusete pe care cuvintele nu o pot descrie. Arata ca Antarctica, insa este cald si vizitatorii pot face baie fericiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *